Άγριο επεισόδιο Κασιδιάρη – Δένδια στη Βουλή (vds)

 

        Kασιδιάρης:  «γ@μ*σα μια αδ@ρφ* και αποχωρώ»

Ξύλο, βρισίδια, απειλές. Όλα τα είχε η 1η ημέρα συζήτησης στη Βουλή για τα νέα μέτρα. Όλα, εκτός από την ουσιαστική συζήτηση για το τι μέλλει γενέσθαι σε αυτή τη χώρα και τι ξημερώνει στους πολίτες της που θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με ένα νέο οδυνηρό πακέτο περικοπών σε μισθούς, συντάξεις και εργασιακές σχέσεις.

Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης εκφωνούσε την εισήγησή του όταν πέρασε από μπροστά του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας. Ο πρώτος θεώρησε άκρως προσβλητική αυτή την κίνηση και του είπε χαρακτηριστικά «Όχι από μπροστά μου, δεν βλέπεις ότι μιλάω;»

Ακολούθησαν σκηνές απείρους κάλλους. Βουλευτές κατήγγειλαν ότι ο Κασιδιάρης απώθησε βίαια τον πρώην υπουργό, την στιγμή που ο σκηνοθέτης του καναλιού της Βουλής άλλαξε πλάνο. Από την πλευρά των Χρυσαυγιτών, οι Γιάννης Λαγός και Χρήστος Παππάς κινήθηκαν επίσης προς τον Δένδια ενώ οι υπόλοιποι τον «έλουζαν» με νερό από μπουκαλάκια.

Ο Προεδρεύων της Βουλής, Μάκης Μπαλαούρας καλούσε ωρυόμενος την φρουρά να βγάλει έξω τον Κασιδιάρη και υπέβαλλε πρόταση μομφής εναντίον του.

Όπως ήταν φυσικό, η συνεδρίαση διακόπηκε, παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία.

Mάλιστα, καθώς αποχωρούσε ο βουλευτής της ΧΑ από την αίθουσα, είπε με άγριο ύφος: «γ@μ*σα μια αδ@ρφ* και αποχωρώ»

Δείτε όσα κωμικοτραγικά κατέγραψε η κάμερα:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s